V E I L I G H E I D      E N       D U U R Z A A M H E I D

Alle producten van Bezisa zijn gemaakt van materialen die met zorg zijn uitgezocht. De zoektocht naar de beste kwaliteit is een continu proces. We gaan heel ver om alle producten zo veilig mogelijk te maken. Naast het design is ook de duurzaamheid iets waar we naar kijken.

VILT

Het vilt is geverfde wolvilt is gemaakt van ZUIVER SCHEERWOL , waardoor het van nature vuilafstotend en onbrandbaar is. Voor deze serie effen kleuren wordt alleen de witte schapenwol geselecteerd. Het geverfde wolvilt is gifvrij en voldoet aan de UNE-EN 71-2, UNE-EN 71-3 en Öko-Tex 100.

HOUT

De houten kralen en ringen worden geproduceerd in een atelier in Frankrijk en zijn afkomstig uit Europese duurzaam onderhouden bossen.

Alle ronde kralen en houten ringen hebben het PEFC ST keurmerk.

SILICONEN

Siliconen worden gemaakt vanuit silicium- (kiezel-) en zuurstofmoleculen. Na zuurstof is silicium het meest voorkomende element in de aardkorst. Siliconen worden gemaakt vanuit silicium- (kiezel-) en zuurstofmoleculen. Na zuurstof is silicium het meest voorkomende element in de aardkorst. Meestal is dit in de vorm van kwarts (in het klein is dit gewoon zand), waar vervolgens puur silicium uit gewonnen wordt. Van deze grondstof worden verschillende materialen gemaakt, waaronder de siliconen voor de kralen in de Bezisa collecties.

H A N D L E    W I T H    L O V E ,    U S E     W I T H    C A R E

De producten van Bezisa worden met zorg gemaakt. Zelf kun je de producten een langere levensduur geven door ze te onderhouden.

Het vilt kun is van zichzelf vuilafstotend. Je kunt het voorzichtig met de hand wassen of onder een lauwe kraanafspoelen. Eventueel kun je wat pluisjes wegknippen.

Het hout gaat langer mee als het af en toe behandeld word met olie. Hout kan niet tegen grote temperatuurwisselingen, het gaat dan barsten. De houten bijtringen en rammelaars kun je daarom beter niet in de koelkast leggen. (de siliconen bijtringen daarentegen wel!)

De bijtringen die uitsluitend gemaakt zijn met de (BPA vrije) siliconen kralen zijn geschikt om in de koelkast of vriezer te leggen. Dit kan soms stof of vuil aantrekken. Dit kun je eenvoudig onder de kraan afspoelen. Mochten het toch gaan scheuren na vervloop van tijd dan raden wij je aan het weg te gooien om dat er dan kleine deeltjes los kunnen komen die verstikkingsgevaar opleveren.

Gebruik

Alle producten zijn met zorg gemaakt en worden zorgvuldig gecontroleerd. Wel raadden wij aan om, zoals bij elk soort speelgoed wat je je kindje geeft, het voor gebruik te controleren om loszittende of defecte onderdelen. Laat je kind je niet onbeheerd achter. Er kunnen kleine elementen tussen zitten wat verstikkingsgevaar op zou kunnen leveren. Wees hier alert op.

Mocht je nog vragen hebben over de materialen die gebruiken of de producten die we maken neem gerust contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag.

INSTAGRAM

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.