A     B U S I N E S S      T H A T     R U N S     I N     T H E   F A M I L Y

“BEZISA is een bedrijf geboren uit liefde voor mijn kinderen.  Ik wil voor hen een voorbeeld zijn in hoe je van niets iets kunt maken. Dat elke stap die je neemt gezien mag worden als een keuze waar jij voor staat. Dat je mag vallen en op staan. Dat je je niet moet blindstaren op je doel maar dat het gaat om de (leer) weg die je aflegt. Maar ook vooral dat er meer is dan werk, keuzes, online werelden en luxe;     en dan dat is elkaar.”

H O E   H E T   B E G O N

Na een studie switch van HBO Verpleegkunde naar Communicatie Management werden wij ineens verrast met nieuw leven. We waren jong en stapten in het avontuur van ouderschap. Ik besloot te stoppen met mijn studie omdat ik een voltijds studie en een eventuele drukke baan niet samen zag gaan met het kindje wat in mij groeide.  Ik heb nog een tijd gewerkt als doktersassistente tot mijn tweede zwangerschap. Mijn nesteldrang zorgde ervoor dat ik mezelf via YouTube leerde haken en naaien. Zo werd mijn 2e kindje maar ook gelijk mijn bedrijf geboren. In de kraamweek besloot ik te zien hoe het zou lopen en het in ieder geval een naam te geven: BEZISA. Het is afgeleid van de namen van de meiden;  Bente, Zoe en Isa. Als snel werd de keukentafel te klein en verhuisden we naar Woerden.

Inmiddels heb ik een atelier aan huis en 3 prachtige kinderen. Het bedrijf is heel langzaam met het tempo van mijn gezin mee gegroeid.

H E T   C O N C E P T

Alles wat je ziet is geïnspireerd op de natuur. De materialen, de kleuren en figuren. Ik hou van design. Strakke vormen en perfectie. De liefde voor mens en natuur moet voelbaar zijn. Het ontstaan van mijn designs ging niet over 1 nacht ijs. Ze hebben hun tijd nodig gehad.

In de natuur vinden mensen rust. Dat is wat ik wil bereiken met mijn designs voor baby’s. In een wereld waar alles te koop is en waar we dagelijks overprikkeld worden hoop ik iets te bieden wat aanzet tot een stapje terug en tot verbinding met elkaar. De tijd nemen om iets te bekijken, te bestuderen en kunnen genieten van het serene geluid van het hout.

” WHERE THE LOVE DESIGN AND NATURE COMES TOGETHER”